Antena Meniu Search
x

Un bloc a sărit în aer în Rusia. 3 morţi, 16 răniţi, 79 de oameni daţi dispăruţi sub dărâmături

Un bloc a sărit în aer în Rusia. Sunt 3 morţi, 16 răniţi, iar 79 de oameni sunt daţi dispăruţi sub dărâmături.

Un bloc a sărit în aer în Rusia. Sunt 3 morţi, 16 răniţi, iar 79 de oameni sunt daţi dispăruţi sub dărâmături.

Trei persoane au fost ucise în prăbuşirea unei părţi dintr-un imobil de locuinţe după o explozie provocată de gaze, luni dimineaţă devreme, în oraşul Magnitogorsk din sudul Rusiei.

16 persoane rănite au fost salvate de sub dărâmăturile clădirii prăbuşite în această localitate situată în sudul Uralilor, în timp ce 16 au fost deja evacuate. Alţi 79 oameni sunt daţi dispăruţi, imobilul cu 48 de apartamente având 110 locatari.

Intrarea în imobil s-a prăbuşit în urma exploziei, potrivit unui comunicat al Ministerului Situaţiilor de Urgenţă rus.

Potrivit agenţiei de presă RIA, care citează ministerul, 48 de apartamente au fost avariate, în clădirea în care locuiau 110 persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerul a declarat pe website-ul său că o parte a clădirii s-ar fi prăbuşit din cauza unei explozii provocate de gaze. Ministerul a adăugat că 196 de membri ai echipelor de intervenţie se aflau la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Un bloc a sărit în aer în Rusia. 3 morţi, 16 răniţi, 79 de oameni daţi dispăruţi sub dărâmături