Antena Meniu Search
x

Blue Note va fi deschis și în China!

Unul dintre cluburile americane cele mai faimoase din lume, a declarat joi că va deschide o filială în China unde se bazează pe apetitul consumatorilor bogați pentru spectacole live

Unul dintre cluburile americane cele mai faimoase din lume, a declarat joi că va deschide o filială în China unde se bazează pe apetitul consumatorilor bogați pentru spectacole live. 

Blue Note va deschide un club la Beijing în martie 2016 iar în următorii trei ani este așteptat să deschidă filiale și la Shanghai și Taipei.

O filială este planificată pentru anul viitor și pe plaja Waikiki din Honolulu, în statul american Hawaii, care este deosebit de apreciată de turiștii din Asia.

Steven Bensusan, președinte al grupului Blue Note Entertainment nu crede că există acum o cerere mare pentru jazz în China dar clubul poate participa la dezvoltarea muzicii și a pieței muzicale. El nu exclude o extindere și către Coreea de Sud.

Clubul de la Beijing, situat în apropiere de Piața Tiananmen, va funcționa într-o clădire istorică, care a fost sediul Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Aceasta clădire, cu vedere spre o curte mare renovată, este una dintre ultimele mărturii ale cartierului misiunilor diplomatice, care grupa la sfârșitul Imperiului și până la fondarea Chinei comuniste toate reprezentanțe diplomatice din China la Pekin.

Clădirea a fost, de asemenea, folosită ca reședință la Beijing, de Dalai Lama înainte de a pleca în exilul său din India în anul 1959.

Mai recent, bucătarul francez Daniel Boulud își instalase în această clădire un restaurant care și-a închis porțile la sfârșitul anului 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Blue Note va fi deschis și în China!