Antena Meniu Search
x

Bogăţia în care au trăit apropiaţii lui Viktor Ianukovici

Joi va fi numit noul guvern, considerat, însă, ilegitim de Rusia. Ceea e frapează e însă bogăţia în care au trăit până mai ieri apropiaţii lui Viktor Ianukovici, preşedintele demis care se ascunde de justiţie

Vezi și

Statui turnate în aur şi bătute în pietre preţioase. Draperii din catifea ţesută cu fir de aur la ferestre, candelabre masive din cristal de cea mai bună calitate. Sunt câteva dintre detaliile unei vile care emană doar LUX. E casa fostului procurorului general al Ucrainiei, pe care protestatarii au "cucerit-o" după ce Viktor Pşonka a dat bir cu fugiţii, odată cu înlăturarea regimului Ianukovici.

Sunt zeci de portrete în care omul legii este înfăţişat în ipostaze precum cea a lui Cezar sau ca şi Împărat. Soţia e lui e regină, fără sânge albastru.

Gazdele se pare că iubeau tot ce ţine de influenţa rusească. De exemplu, statui şi tablouri reprezentând ţarii ruşi.

Nu e singurul politician "DE AUR" al Ucrainei. Imagini din casa parlamentarului Iuri Ivaniuşcenko surprind încăperi maiestoase cu pocale de aur pe masă, vitralii şi scări cu decoraţiuni fabuloase.

Nimic din tot acest lux în care se lăfăia puterea de la Kiev, în frunte cu Ianukovici, nu ajungea să facă înconjurul lumii, dacă revoluţia de la Kiev nu avea loc. Şi acum apar imagini şocante din timpul reprimării poliţiei, poliţie care acum îngenunchează la altarele de flori ridicate peste baricadele din Kiev în memoria celor morţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Bogăţia în care au trăit apropiaţii lui Viktor Ianukovici