Antena Meniu Search
x

Bombă într-o secţie de poliţie din Norvegia. Un pachet suspect cu explozibil viza să rănească oamenii

Bombă într-o secţie de poliţie din Norvegia. Un pachet suspect cu explozibil, descoperit de un angajat al comisariatului, viza să rănească oamenii, anunţă autorităţile locale.

Alertă într-o secţie de poliţie din Norvegia, unde a fost descoperită o bombă
Alertă într-o secţie de poliţie din Norvegia, unde a fost descoperită o bombă care viza să rănească oamenii, potrivit autorităţilor - Pixabay

Bombă într-o secţie de poliţie din Norvegia. Un pachet suspect cu explozibil, descoperit de un angajat al comisariatului, viza să rănească oamenii, anunţă autorităţile locale.

Poliţia norvegiană a anunţat că a ”neutralizat” o bombă, potenţial devastatoare, trimisă unui comisariat - un incident extrem de rar în această ţară scandinavă.

Sediul Poliţiei din Ski, la sud-est de Oslo, a fost evacuat miercuri dimineaţa, după ce un angajat a descoperit un pachet suspect.

Pachetul s-a dovedit a conţine un dispozitiv exploziv artizanal menit să explodeze la deschidere, a anunţat poliţia.

”O bombă reală care putea şi viza să rănească oameni. (...) Noi o considerăm un atac împotriva poliţiei, care ar fi putut să provoace multe pagube”, a declarat comisarul Steven Hasseldal într-o conferinţă de presă.

Dispozitivul a fost dezamorsat de către genişti. Poliţia a anunat că nu are niciun suspect în acest stadiu, fiind vorba despre un episod extrem de rar în Norvegia, unde poliţia este larg respectată, iar agenţii se deplasează, în general, fără arme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bombă într-o secţie de poliţie din Norvegia. Un pachet suspect cu explozibil viza să rănească oamenii