Antena Meniu Search
x

Video Boris Johnson, premierul Marii Britanii, ar putea intra în izolare, după ce s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii, infectat cu noul coronavirus

Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu două zile înainte de relaxarea aproape totală a restricţiilor anti-pandemie impuse de Guvern.

de Redactia Observator

la 18.07.2021, 09:44

Vezi și
  • Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie s-a întâlnit vineri cu premierul Boris Johnson.

Ministrul Sajid Javid, care este vaccinat cu ambele doze, prezintă simptome uşoare şi s-a autoizolat. Dar şi premierul Boris Johnson ar putea petrece aşa-numita "Zi a Eliberării" în izolare, deoarece s-a întâlnit vineri cu Javid şi poate fi infectat. 

Numeroşi experţi fac apel la prudenţă în privinţa relaxării, deoarece numărul de contaminări creşte şi a revenit la nivelul din ianuarie. 

Guvernul va continua să recomande purtarea măştilor în interior şi alte măsuri de protecţie dar, de luni, ele nu vor mai fi obligatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Boris Johnson, premierul Marii Britanii, ar putea intra în izolare, după ce s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii, infectat cu noul coronavirus