Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS. Accident aviatic în Malta: Un avion s-a prăbuşit la scurt timp după decolare (VIDEO)

Cel puţin cinci persoane au murit luni dimineaţă, după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit la scurt timp după decolare pe aeroportul Luqa din Malta, relatează Airlive.

Cel puţin cinci persoane au murit luni dimineaţă, după ce aeronava în care se aflau s-a prăbuşit la scurt timp după decolare pe aeroportul Luqa din Malta, relatează Airlive.

Iniţial, presa a scris că cele cinci victime, a căror naţionalitate nu este cunoscută, erau oficiali FRONTEX care se îndreptau spre Misrata, în Libia. Potrivit presei locale, avionul bimotor de mici dimensiuni care s-a prăbuşit fusese închiriat de la statul Luxemburg pentru a fi folosit de oficiali FRONTEX.

Pe de altă parte, agenţia europeană a anunţat pe Twitter că nu a trimis ea aeronava, dar nu a precizat dacă la bord se aflau angajaţi ai săi sau nu.

Membrii echipelor de intervenţie în situaţii de urgenţă caută în prezent supravieţuitori, în condiţiile în care la bordul aeronavei s-ar fi aflat 10 persoane.

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 7.20 (8.20 ora României), când aeronava s-a prăbuşit în apropiere de pistă şi a luat foc.

Un martor ocular a declarat pentru Times of Malta că a văzut avionul decolând, după care s-a înclinat brusc pe partea dreaptă şi s-a prăbuşit.

Personalul spitalului Mater Dei, din apropiere, este în stare de alertă pentru a primi eventuali răniţi.

Zborurile spre şi dinspre aeroportul Luqa au fost oprite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS. Accident aviatic în Malta: Un avion s-a prăbuşit la scurt timp după decolare (VIDEO)