Antena Meniu Search
x

UPDATE Doi bărbați înarmați cu cuțite au luat câțiva ostatici într-o biserică din Franţa

Doi bărbați înarmați cu cuțite au luat marți mai mulți ostatici într-o biserică dintr-un oraș din nordul Normandiei, a anunțat o sursă din poliție.

Vezi și

UPDATE 13:00 Conform unei surse din poliție, preotului din biserica din Saint-Etienne-du-Rouvray din apropiere de Rouen i s-a tăiat gâtul de către atacatori. Un alt ostatic este grav rănit, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

UPDATE 11.52 Un ostatic a fost omorât, este vorba despre preotul bisericii. Cei doi atacatori au fost ucişi, la rândul lor. Zona este în continuare blocată.

Martorii susţin că au auzit mai multe focuri de armă.

Ministrul de Interne francez Bernard Cazeneuve, care s-a deplasat în zonă, a confirmat că suspecţii au fost neutralizaţi.

Citește și Luarea de ostatici în Franţa, catalogată drept “atac barbar”. Ce măsuri iau francezii

Potrivit Le Parisien, suspecţii au ieşit în faţa catedralei, unde au fost împuşcaţi de poliţiştii de la Brigada de Cercetări şi Intervenţii.

Ştirea iniţială

Doi bărbați înarmați cu cuțite au luat marți mai mulți ostatici într-o biserică dintr-un oraș din nordul Normandiei, a anunțat o sursă din poliție.

Potrivit sursei citate, între patru și șase oameni sunt ținuți ostatici de doi atacatori în orașul Saint-Etienne-du-Rouvray. Printre ostatici se numără şi preotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » UPDATE Doi bărbați înarmați cu cuțite au luat câțiva ostatici într-o biserică din Franţa