Antena Meniu Search
x

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”. Fiul bolnav al Biancăi, femeia găsită moartă într-un buncăr, o aşteaptă să se întoarcă acasă

Vestea morţii Biancăi, o tânără în vârstă de 26 de ani, a şocat întreaga comunitate. Trupul femeii a fost găsit într-un buncăr, dintr-o pădure lângă Oranienburg, landul Brandenburg, Germania. Ultima dată, femeia a fost văzută în viaţă joi, 15 iulie, când s-a despărţit de unii prieteni, cu care se întâlnise, în jurul orei 13.00.

de Monica Palade

la 28.07.2021, 13:30

Vezi și

Ultimele fotografii cu Bianca sunt de pe o cameră de supraveghere din gara Oranienburg. Își împinge bicicleta cu scaunul pentru copil, unde de obicei stătea Luca, fiul ei în vârstă de 5 ani. Cel mai probabil, spun anchetatorii, o oră mai târziu de la aceste imagini, ea era deja moartă. Ucisă de o persoană care a rămas necunoscută până acum. „Sau mai mulți”, după cum a subliniat procurorul Torsten Sauermann, purtătorul de cuvânt al procurorului Neuruppin care se ocupă de caz, potrivit Bild.

Bunica Biancăi este disperată şi nu înţelege de ce tânăra nu a contactat-o de joi. Femeia venise să locuiască recent cu ea, în Oranienburg, la 30 de kilometri nord-vest de Berlin. De profesie asistentă geriatrică, Bianca şi-a dorit să se întoarcă în locurile natale, după despărţirea de soţul său, cu fiul ei, Luca, bolnav de sindromul Down.

Dispariţia ei a pus-o imediat pe gânduri pe bunică. A ştiut că i s-a întâmplat ceva grav, pentru că femeia îşi îngrijea cu atenţie fiul şi nu ar fi lipsit de acasă. Bicicleta femeii a fost găsită la aproximativ 50 - 100 de metri de amplasarea cadavrului în pădure.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult"

Pe acelaşi subiect

„Nu avem nicio dovadă directă a unei alte scene a crimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al agenției, Torsten Sauermann. Anchetatorii nu exclud ca tânăra mămică să fi fost ucisă în apropierea buncărului şi apoi carată acolo sau buncărul să fie locul crimei. care este acoperit cu plante în pădure sau să fi fost omorâtă chiar în buncăr.

Ancheta este încă în desfăşurare, iar multe întrebări rămân deocamdată fără răspuns. Pe de altă parte, prietenii încearcă să strângă bani pentru a-i ajuta familia. Potrivit stiridiaspora.ro, un prieten al Biancăi a început o campanie de strângere de fonduri pe Facebook. „Am întâlnit-o pe Bianca doar de scurt prin intermediul unui prieten. Tot timpul am fost uimit de puterea ei de a avea grijă de fiul ei mic. Făcea orice pentru a-i permite copilului ei să aibă o viață normală”, scrie Denis.

Şi Luca o aşteaptă pe mama lui să se întoarcă acasă. Pe un pulover care a fost plasat la intrarea în buncăr în memoria Biancăi, copilul a scris: „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » „Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult!”. Fiul bolnav al Biancăi, femeia găsită moartă într-un buncăr, o aşteaptă să se întoarcă acasă