Antena Meniu Search
x

"Bunica Natalina", de 88 de ani, a rămas fără contul de TikTok cu un milion de urmăritori. Hackerii îi cer 1.000 de euro

"Nonna" italiană Natalina Moroni, în vârstă de 88 de ani, ajunsă o celebritate pe internet datorită reţetelor sale tradiţionale din Toscana, a devenit victima unei tentative de şantaj, transmite marţi agenţia DPA.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 14:51

Nonna Natalina, vedetă în Italia pe TikTok
Nonna Natalina, vedetă în Italia pe TikTok - https://www.nonnanatalina.it

Potrivit nepotului ei, Luca Mercati, pagina de TikTok a "Nonnei Natalina" (bunica Natalina) a fost atacată de hackeri şi nu mai poate fi accesată.

Mercati a declarat luni pentru agenţia italiană de ştiri ANSA că hackerii au cerut o răscumpărare în valoare de 1.000 de euro (1.083 de dolari americani) pentru restabilirea paginii. Cu toate acestea, Natalina Moroni, din orăşelul Sansepolcro, situat în Toscana, a mers imediat la poliţie.

Star pe reţelele sociale

"Nonna" Natalina are peste un milion de urmăritori pe reţelele sociale.

Succesul său a început cu ceva timp în urmă, când nepotul ei a filmat-o în bucătărie şi a postat videoclipul pe internet.

De atunci, videoclipurile în care apare octogenara au fost accesate sute de mii de ori.

În urmă cu câteva zile, Natalina Moroni a fost autorizată oficial să se autointituleze ambasadoare a gastronomiei italiene, transmite Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Bunica Natalina", de 88 de ani, a rămas fără contul de TikTok cu un milion de urmăritori. Hackerii îi cer 1.000 de euro