Antena Meniu Search
x

Bunul simț este răsplătit

O tânără din Marea Britanie, care călătorea cu fiul ei de doi ani, a avut parte de o întâmplare pe care a considerat-o ciudată în primă fază

Vezi și

O tânără din Marea Britanie, care călătorea cu fiul ei de doi ani, a avut parte de o întâmplare pe care a considerat-o ciudată în primă fază

A aţipit în vagon, iar când s-a trezit a găsit câteva rânduri de mulţumire pe un bilet şi câteva lire. A vrut să afle pe cine a impresionat în asemenea fel şi mai ales, cum, aşa că a cerut ajutorul jurnaliştilor. Iar misterul a fost rezolvat.

Lecţia de bună purtare desfăşurată în faţa ochilor săi l-a impresionat pe bărbatul de 50 de ani. El însuşi tată, conştient de importanţa celor 7 ani de acasă, englezul nu a putut să treacă nepăsător peste asta. Aşa că, după o jumătate de oră, când tânăra mamă a aţipit, cu copilul în braţe, i-a lăsat un bilet şi câteva lire cadou. Un cadou minor, spune el, pentru contribuţia adusă societăţii.

Femeia spune că tatăl ei a încurajat-o să facă publică întâmplarea. A fost atât de impresionat de gestul făcut de necunoscutul din tren încât a considerat că nu poate fi păstrat secret. Iar jurnaliştii au lansat un apel către cei care l-ar putea şti pe bărbat.

După ce bărbatul a sunat la redacţie, cei trei s-au reîntâlnit. Au făcut schimb de numere de telefon şi au promis că se vor revedea periodic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bunul simț este răsplătit