Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cadavrul găsit decapitat și fără brațe, într-o pădure din Italia, este al unui român. Detalii șocante din anchetă

Corpul mutilat găsit, în urmă cu câteva zile, într-o pădure de pini din apropierea localității Caltagirone este aproape sigur al unui român.

de Redactia Observator

la 10.12.2017 , 17:02

Corpul mutilat găsit, în urmă cu câteva zile, într-o pădure de pini din apropierea localității Caltagirone este aproape sigur al unui român.

Presa italiană notează că anchetatorii sunt convinși că bărbatul găsit fără cap și fără brațe, într-o pădure din apropierea localității Caltagirone, provincia Catania, este un cetățean român.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au continuat investigațiile la locul macabrei descoperiri, pentru a putea găsi indicii privind identitatea victimei, după ce pe hainele găsite la fața locului s-a găsit o denumire în limba română.

Pe acelaşi subiect

Victima este un bărbat în jurul vârstei de 50 de ani, căruia criminalul sau criminalii i-au tăiat capul, brațul drept și mâna stângă cu un obiect ascuțit, cel mai probabil o macetă.

De asemenea, anchetatorii sunt convinși că oribila crimă a avut loc în altă parte, cadavrul fiind transportat în pădurea de pini, unde a fost descoperit de persoane care se plimbau cu animalele în zonă.

Românul ar fi fost ucis în noaptea de joi spre vineri.

O autopsie a cadavrului și prelevarea de probe ADN va fi efectuată săptămâna viitoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Cadavrul găsit decapitat și fără brațe, într-o pădure din Italia, este al unui român. Detalii șocante din anchetă