Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cadavrul unui român, găsit legat cu lanțul de un stâlp şi o mașină în flăcări, lângă casa fostei iubite, în Italia

Descoperire macabră făcută de pompierii italieni, în zorii zilei de duminică, 28 iulie. Salvatorii chemaţi pentru a stinge un incendiu izbucnit în via Cavour din Cornaredo, un oraş din provincia Milano, regiunea Lombardia, au găsit cadavrul unui bărbat, legat cu lanţuri de un stâlp și o maşină în flăcări.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 11:17

Cadavrul unui român, găsit legat cu lanțul de un stâlp şi o mașină în flăcări, lângă casa fostei iubite, în Italia - primamilanoovest.it

Victima este un bărbat român în vârstă de 67 de ani.

Potrivit jurnaliştilor Corriere della Sera, pompierii au intervenit duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o maşină, pe o stradă din centrul oraşului Cornaredo. Atunci au făcut descoperire macabră. 

Cadavrul unui român, găsit legat cu un lanț de un stâlp şi o mașină în flăcări, în Italia

Articolul continuă după reclamă

În apropierea flăcărilor, se afla cadavrul semicarbonizat al bărbatului, legat cu un lanţ, de autoturism şi de un stâlp. La fața locului au ajuns rapid echipajele de prim-ajutor, dar și carabinierii care au demarat investigațiile. Potrivit reconstituirii inițiale, a fost un act voluntar tragic: bărbatul s-a legat de un stâlp aflat în apropierea locuinței fostei sale iubite, și de propria mașină, apoi a dat foc.

Femeia, care a ieșit în stradă, este în stare de șoc.

Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabilii cu exactitate ce s-a întâmplat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Cadavrul unui român, găsit legat cu lanțul de un stâlp şi o mașină în flăcări, lângă casa fostei iubite, în Italia