Antena Meniu Search
x

Video Cadouri exclusiviste în valoare de 60 de mii de dolari, pentru cineaștii nominalizaţi la Premiile Oscar 2021

În noaptea premiilor Oscar 2021, nimeni nu pierde. La Gala Premiilor Oscar 2021 de duminică seara, toţi nominalizaţii primesc cadouri în valoare de 60 de mii de dolari. Printre daruri sunt excursii în destinaţii exclusiviste, tratamente SPA şi intervenţii chirugicale. Este o tradiţie veche de aproape două decenii, respectată la fiecare ceremonie.

de Redactia Observator

la 24.04.2021, 22:23

Vezi și

Patru nopţi de cazare într-un hotel de cinci stele, pe o insulă din Caraibe. Este doar unul dintre cadourile pentru nominalizaţii la Premiile Oscar. Tot pentru ei, organizatorii au pregătit sejururi în Bahamas, Republica Dominicană, Suedia şi insula Fiji. 

Surprize pentru actorii nominalizați la Premiile Oscar 2021

Pe insula exotică, de exemplu, starurile se pot relaxa într-o zonă privată şi au mereu la dispoziţie 12 angajaţi ai hotelului, inclusiv un bucătar.

Sub deviza "Toată lumea câştigă", organizatorii trimit cineaştii la cel mai scump centru de relaxare din lume, Golden SPA. 

Pe acelaşi subiect

În punga de cadouri, se regăsesc şi vouchere pentru intervenţii chirugicale plastice şi sesiuni gratuite cu un antrenor de fitness al celebrităţilor. În plus, vor primi un meniu cu coduri QR din care îşi pot alege preparatele preferate care vor fi livrare la uşa lor.

Cadouri de lux pentru cineaști: vacanțe exotice și tratamente de înfrumusețare

Jesse Collins, producător gala Oscar:Toţi au un scop. Niciunul nu vine să-şi promoveze un film sau o emisiune. Vin toţi să-şi facă treaba!”

La peste 60 de mii de dolari este evaluată punga de cadouri exclusiviste şi vor fi oferite doar actorilor şi regizorilor nominalizaţi. Printre cei norocoşi se numără Anthony Hopkins, Gary Oldman şi Viola Davis.

Gala Premiilor Oscar 2021 are loc duminică noapte, pentru prima oară în istorie, în trei locaţii diferite: Los Angeles, Londra şi Paris şi nu vor avea un prezentator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cadouri exclusiviste în valoare de 60 de mii de dolari, pentru cineaștii nominalizaţi la Premiile Oscar 2021