Antena Meniu Search
x

Un câine bătrân şi-a salvat familia, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia (Video)

Un câine bătrân, din rasa pitbull, a dat dovadă de eroism cum numai în filme vedem, în momentul în care şi-a salvat familia de la o posibilă tragedie, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.02.2019, 16:18

Sadie este un câine din rasa Pitbull, în vârstă de 11 ani
Sadie a reuşit să evite o tragedie atunci când a simţit mirosul de gaze - Youtube/ Life Storie Update

Un câine bătrân, din rasa pitbull, a dat dovadă de eroism cum numai în filme vedem, în momentul în care şi-a salvat familia de la o posibilă tragedie, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia. 

Sadie, o căţeluşă din rasa pitbull, în vârstă de 11 ani, trăieşte alături de Sarah Costello şi fiica ei de patru ani în Wetchester, New York.

În urmă cu câteva zile, căţeluşa a fost găsită de poliţia locală, după ce autorităţile au fost solicitate în cazul unui animal care lătra frenetic pe străzi.

Purtătorul de cuvânt al poliției, locotenentul Lawrence Rotta, a declarat: "Câinele a început să fugă, iar poliţiştii l-au urmat mai multe străzi, până în curtea din spate a reşedinţei în care stă". 

Când au ajuns acasă cu patrupedul, poliţiştii au descoperit imediat scurgeri de gaze şi şi-au dat seama că aceasta scăpase special pentru a avertiza oamenii de tragedia care se putea întâmpla. Din fericire, nici Sarah , nici fiica ei nu erau acasă la acel moment. 

Ferestrele de sticlă glisante ale casei erau deschise și gardul era spart.

Poliția a înţeles că Sadie a încercat să scape cu disperare din casă şi a plecat să ceară ajutor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Costello a povestit faptul că Sadie a reușit să iasă după ce a mestecat un dop din lemn pe care stăpâna îl folosea ca să o ţină închisă, când era plecată. 

“A fost hotărâtă să iasă cu orice preţ din casă şi să alerteze oamenii. Nu ar fi ieşit niciodată pe acolo, de când o avem nu a încercat să distrugă încuietoarea. Este un erou. Este eroul nostru. Ne-a salvat vieţile. Este emoţionant” a spus Sarah, stăpâna lui Sadie. 

După ce Sadie a condus ofițerii de poliție la fața locului, au descoperit o fereastră deschisă la subsol care emana mirosul de gaz, conform Unilad

Autorităţile au declarat că dacă nu era căţeluşa, o adevărată tragedie s-ar fi putut întâmpla. Ea a fost numită erou de toţi cei care au auzit de curajul şi de fidelitatea ei faţă de stăpânii care o îngrijesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un câine bătrân şi-a salvat familia, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia (Video)