Antena Meniu Search
x

Un câine din Marea Britanie a ajuns vedetă pe Internet datorită pletelor sale

Un câine din Marea Britanie a devenit vedetă pe Instagram datorită podobei sale capilare! Este vorba de un cocker al cărui păr bogat i-a dus pe oameni cu gândul la marile staruri, precum John Lennon.

de Redactia Observator

la 25.02.2020, 17:07

Vezi și
  • Finley este probabil cel mai faimos Springer Spaniel din Marea Britanie.
  • Are aproape 14.000 de urmăritori pe Instagram.

Un câine din Marea Britanie a devenit vedetă pe Instagram datorită podobei sale capilare! Este vorba de un cocker al cărui păr bogat i-a dus pe oameni cu gândul la marile staruri, precum John Lennon.

Câinele nu are însă nevoie de prea multe programări la coafor pentru a arăta bine. Merge la frizer doar o dată la luni şase luni, iar stăpâna lui îl pieptănă zilnic.

La trei ani, Finley este probabil cel mai faimos Springer Spaniel din Marea Britanie. Are aproape 14.000 de urmăritori pe Instagram, iar de curând a semnat primul lui contract.

Este vorba de o reclamă în care apare admirând împrejurimile dintr-o remorcă. Faima nu se datorează însă talentului său de actor, ci podoabei sale capilare.

Finley avea doar 6 luni când stăpâna lui a constat că are o frizură Mohawk. Nu a durat mult iar părul simpaticului patruped a început să crească necontrolat. În cele din urmă Finley a ajuns să aibă plete lungi asemenea starurilor rock.

Oamenii au început atunci să îl compare cu John Lennon. Aşa se face că a devenit un adevărat Influencer. În prezent are peste 800 de poze pe Instagram. Iar pentru fiecare a fost răsplătit.

Finley promovează acum diverse produse destinate animalelor cum ar fi zgărzi, lese sau jucării. Iar produsele pe care le primeşte gratuit le donează câinilor din adăposturi. În plus, succesul de care se bucură Finley a ajutat-o pe stăpâna lui să îşi întâlnească sufletul-pereche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine din Marea Britanie a ajuns vedetă pe Internet datorită pletelor sale