Antena Meniu Search
x

Un câine a murit la doar 15 minute după decesul stăpânului bolnav de cancer

Câinele unui tânăr bolnav de cancer din Scoția a murit la doar 15 minute după decesul stăpânului său. Era un câine loial, care mereu i-a fost alături, spun rudele bărbatului.

de Redactia Observator

la 20.08.2019, 20:55

Câinele unui tânăr bolnav de cancer din Scoția a murit la doar 15 minute după decesul stăpânului său. Era un câine loial, care mereu i-a fost alături, spun rudele bărbatului.

După 8 ani de luptă cu o tumoare la creier, Stuart Hutchinson a murit pe 11 august, la doar 25 de ani. După doar câteva minute, a murit și Nero, câinele preferat al tânărului.

"Stuart a murit în jurul orei 13.15 în acea zi, iar Nero a murit cu aproximativ 15 minute mai târziu. Avea trei câini, dar el și Nero erau foarte apropiați", spune mama tânărului, Fiona Conaghan.

Scoțianul a fost diagnosticat cu cancer la creier în 2011 și, după îndelungi tratamente, a crezut că a învins boala. În ianuarie 2019, tânărul se căsătorise cu iubita sa, Danielle. Cuplul creștea 3 câini, însă Nero, un buldog francez în vârstă de 2 ani, era foarte atașat de Stuart.

Câinele Nero își privește stăpânul

În luna mai, la doar 4 luni de la căsătorie, în timp ce era în vacanță cu soția în Spania, tânărul a început să aibă dureri la o mână, care s-a extins la nivelul întregului braț. S-a dus la medic convins că nu e ceva foarte grav. În urma analizelor însă, doctorii i-au transmis că tumoarea revenise. Cancerul i-a afectat din nou creierul și s-a extins și la oase.

În ultimele zile, când starea sa s-a agravat, Stuart Hutchinson a fost dus la casa mamei sale, pentru a fi mai bine supravegheat. Câinii au rămas în schimb acasă. Potrivit ziarului Metro, pe 11 august, în ziua tragică, tatăl scoțianului s-a dus la casa fiului său, unde a descoperit că Nero se simte foarte rău. L-a dus la veterinar. Câteva ore mai târziu, a venit vestea că Stuart a murit. După aproximativ 15 minute, s-a stins și câinele său loial. Spre surprinderea familiei, veterinarul a spus că Nero ar fi avut o ruptură la coloană.

"Nero era câinele care era mereu alături de el. Soția lui, Danielle, e foarte afectată că i-a pierdut pe amândoi", a mai spus Fiona Conaghan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un câine a murit la doar 15 minute după decesul stăpânului bolnav de cancer