Antena Meniu Search
x

Câine salvat in extremis în Thailanda. Înota la 220 de kilometri de ţărm (Video)

Angajaţii unei platforme petroliere situate în Songkhla, Golful Thailandei, au devenit eroii zilei după ce au reuşit să salveze un câine de la înot.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.04.2019, 00:13

Supravieţuitorul a fost salvat de angajaţii de pe o platformă petrolieră
Un câine a fost salvat in extremis din Golful Thailandei - Captura Youtube

Câinele înota la aproximativ 220 de kilometri de ţărm şi părea epuizat în momentul în care, cu ultimele forţe, s-a agăţat de picioarele platformei petroliere.

Patru dintre angajaţii companiei care controlează platforma respectivă au format rapid o echipă de salvare şi au reuşit să-l salveze pe câine în ultima clipă.

Câine salvat in extremis din Golful Thailandei

Conform Bangkok Post, au ţinut câinele într-un ţarc improvizat şi i-au dat apă să bea, pentru a-şi recupera forţele. Ulterior, o ambarcaţiune a ajuns în zonă pentru a prelua animalul şi a-l duce pe ţărm, într-un adăpost controlat de Watchdog Thailand, organizaţie care se ocupă cu protejarea animalelor din ţara respectivă.

Pe acelaşi subiect

Deocamdată nu se ştie cum de a ajuns câinele să înoate la 220 de kilometri de ţărm. Se presupune că el a căzut dintr-o ambarcaţiune. Urmează să se stabilească dacă cineva chiar a vrut să scape de el făcându-i rău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Animalul va fi cunoscut sub numele de Supravieţuitorul, nume dat de angajaţii platformei petroliere care au şi început demersurile necesare pentru a-l adopta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Câine salvat in extremis în Thailanda. Înota la 220 de kilometri de ţărm (Video)