Meniu
Search
x

"O iubire credincioasă". Un câine loial a sărit în ambulanță, pentru a-și urma stăpânul | Video

Un câine loial a sărit într-o ambulanță, pentru a-și urma stăpânul la spital, după ce bărbatul s-a prăbușit în timp ce își plimba patrupedul.

De Cristian Ionescu la 19.10.2020, 11:30

Simpaticul cățel a sărit a sărit în ambulanță, insistând ca paramedicii să-l ducă și pe el la spital, împreună cu stăpânul său. Momentul a fost capturat de un trecător, câinele cum aștepta lângă ambulanță, pe marginea unei șosele din Brazilia.

Proprietarului câinelui i s-a făcut rău, în timp ce ieșise la plimbare cu câinele său.

"Treceam în mașină, când am văzut o ambulanță oprită pe cealaltă parte a drumului. Dragostea pe care acest câine o are pentru stăpânul ei este ceva foarte special. O iubire credincioasă", a spus bărbatul care a filmat imaginile.

Odată ce ambulanța a ajuns la spital, câinele s-a așezat în fața ușii principale de la intrare și a așteptat ca proprietarul să iasă.

Impresionată de loialitatea câinelui, o femeie care locuia în apropiere i-a oferit câinelelui adăpst pe timpul nopții, în timp ce proprietarul câinelui și-a revenit, în spital.

"A fost foarte emoționant. Slavă Domnului, proprietarul a fost internat doar 45 de minute. Familia lui a sosit să-l ducă acasă pe el și pe câinele său", a spus femeia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "O iubire credincioasă". Un câine loial a sărit în ambulanță, pentru a-și urma stăpânul | Video