Antena Meniu Search
x

Imaginea emoţionantă în care un câine se sprijină de sicriul stăpânului său pentru a-şi lua rămas bun

O imagine cât o mie de cuvinte. Un câine a participat la înmormântarea stăpânului său şi  s-a sprijinit de sicriul acestuia pentru a-i spune „rămas bun” o ultimă oară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2019, 16:05

O imagine cât o mie de cuvinte. Un câine a participat la înmormântarea stăpânului său şi  s-a sprijinit de sicriul acestuia pentru a-i spune „rămas bun” o ultimă oară.

William Schiller, cunoscut sub numele de Bill, a murit pe 8 aprilie, iar înmormântarea a avut loc pe data de 13 aprilie, la Cimitirul Forest Hill, în Carolina de Nord. La priveghi a participat şi câinele său, „Şeful” care şi-a luat rămas bun într-un mod extrem de emoţionant. 

Momentul a fost surprins de Nina Holcombe, o fetiţă de 12 ani a cărei bunică era partenera lui Bill. 

“Mi-e dor de tine domnule Bill” a scris fetiţa în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe reţelele de socializare. 

“Să vedem un câine stâng în două picioare, sprijinit de sicriul stăpânului său, a fost într-adevăr un moment care a topit inimile întregii comunităţi” a declarat Sam James, regizor de la James Funeral Home din Huntersville.

Anne Marie, partenera lui Bill a fost cea care a şi salvat câinele în 2014, iar bărbatul s-a hotărât să îl adopte pentru a-i oferi o nouă casă, un cămin în care să se simtă iubit, în ciuda dimensiunii şi a energiei de care căţelul dădea dovadă.

“Nu o să uit niciodată, şi-a întins gâtul cât de mult a putut pentru a-l linge pe Bill pe ureche, apoi l-a privit stând nemişcat. Şi-a sprijinit capul de sicriu şi a stat acolo o perioadă lungă de timp” a povestit Anne Marie Sibthrop. 

Bill a avut o singură dată un animal de companie, conform spuselor lui Anne Marie.

"A fost în armată, a lucrat cu normă întreagă, a mers la școală, a învățat să zboare, nu a avut niciodată ocazia de a avea un animal de casă. I-am spus că trebuie să găsesc pentru acest căţel o casă cu o mamă, un tată şi copii. A intrat în casă şi a aruncat o privire la Şef, nu mi-a spus nimic câteva minute bune, apoi a zis: O să păstrăm acest câine", a mai adăugat femeia. 

Potrivit Mirror, cei doi au avut o relație la distanță până în toamna anului 2017, când Bill a fost diagnosticat cu demență și s-a mutat cu Anne Marie și Şeful în Huntersville, Carolina de Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imaginea emoţionantă în care un câine se sprijină de sicriul stăpânului său pentru a-şi lua rămas bun