Antena Meniu Search
x

"Câinii sfâşie cadavrele pe străzile oraşului". Primarul din Bucea nu poate recupera trupurile victimelor din cauza bombardamentelor

Aeronave ruseşti au bombardat, în noaptea de luni spre marţi, oraşe din estul şi centrul Ucrainei, inclusiv periferia Kievului, anunţă oficiali ucraineni, relatează The Associated Press.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 12:28

Imagine ilustrativă
Orașul Bucea, distrus în urma bombardametelor - Profimedia Images

Imobile locuite şi o centrală electrică au fost bombardate la Sumî şi Ohtîrka, la est de Kiev, în apropiere de frontiera cu Rusia, anunţă Dmitro Jiviţki. Oameni au fost ucişi în acest bombardamente, anunţă el, fără să prezinte un bilanţ.

Depozite petroliere de la Jitomir au fost de asemenea bombardate, dar şi localitatea Cerniahiv, la vest de Kiev.

Bombardamente la periferia Kievului

Primarul din Bucea, un oraş de la periferia Kievului, a anunţat că au avut loc bombardamente intensive de artilerie. ”Nu mai putem lua cadavrele, pentru că bombardamentele continuă ziua şi noaptea”, declară primarul Anatol Fedoruk. ”Câini sfâşie cadavrele pe străzile oraşului. Este un coşmar”.

Guvernul ucrainean cere să se deschidă culoare umanitare care că permită civililor să plece din Sumî, Jitormir, Harkov, Mariupol şi de la periferia Kievului, inclusin de la Bucea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Câinii sfâşie cadavrele pe străzile oraşului". Primarul din Bucea nu poate recupera trupurile victimelor din cauza bombardamentelor