Antena Meniu Search
x

Călătorie în lumea ciocolatei

Adepţii mersului cu trenul din Paris au parte, timp de o săptămână, de o surpriză extrem de dulce pe un anumit peron al gării. Un tren cu garnituri pline de ciocolată îi aşteptată pe toţi pofticioşii

Vezi și

Adepţii mersului cu trenul din Paris au parte, timp de o săptămână, de o surpriză extrem de dulce pe un anumit peron al gării. Un tren cu garnituri pline de ciocolată îi aşteptată pe toţi pofticioşii.

Legătura e că francezii adoră ciocolata! Suntem al cincilea consumator de ciocolată din lume. Suntem foarte încântaţi să putem prezenta istoria ciocolatei şi apoi să le oferim parizienilor ocazia de a gusta toate aceste sortimente de ciocolată.

Vitrinele cu boabe de cacao, fântâni cu ciocolată, instrumente de măcinare şi prăjire a boabelor. toate îi ajută pe vizitatori să înţeleagă cum a evoluat această artă DULCE de-a lungul timpului. Şi, poate cel mai spectaculos e faptul că maeştrii ciocolatieri prepară chiar în faţa vizitatorilor specialităţile pe care apoi le oferă călătorilor

Trenul va poposi în alte patru staţii pariziene, săptămâna aceasta. Iar cei care nu apucă să urce, o vor putea face la anul când garnitura va porni într-un nou tur al gărilor pariziene.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Călătorie în lumea ciocolatei