Antena Meniu Search
x

Călătorie în timp? Ceas elveţian găsit într-un mormânt vechi de 400 de ani!

Arheologii chinezi au rămas împietriţi când au descoperit, într-un mormânt antic, sigilat de peste 400 de ani, un ceas elveţian vechi de 100 de ani

Arheologii susţin că ei sunt primii care au vizitat mormântul dinastiei Ming, care a guvernat China între anii 1368 - 1644. Totul s-a petrecut în 2008, iar mormântul era sigilat de peste 400 de ani. 

"Când am început să dăm la o parte pământul din jurul sicriului, o bucată de pământ s-a desprins şi a căzut provocând un sunet metalic. Am ridicat de jos obiectul şi am văzut că era un inel. După ce l-am curăţat de pământ şi praf am constatat cu stupoare că era un ceas elveţian!", a povestit Jiang Yanyu, unul dintre arheologi. 

Ceasul este vechi de 100 de ani, în timp ce mormântul datează de peste 400 de ani, ceea ce i-a determinat pe mai mulţi oameni de ştiinţă să lanseze ideea că sunt posibile călătoriile în timp. 

Ceasul misterios s-a oprit la ora 10:06. Oamenii de ştiinţă continuă să creadă că a fost vorba despre o călătorie în timp şi, în sprijinul acestei idei susţin că nu existau ceasuri pe vremea dinastiei Ming, iar Elveţia nici măcar nu exista ca ţară!

Oficialii de la Muzeul de Istorie din China s-au limitat să spună doar atât: "WOW, călătorie în timp! No comment". 

foto: dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Călătorie în timp? Ceas elveţian găsit într-un mormânt vechi de 400 de ani!