Antena Meniu Search
x

Camioane românești, făcute scrum în parcare, în Belgia: "Gătea în cabină!" (video)

Trei camioane românești s-au făcut scrum într-o parcare din Belgia, sub ochii șoferilor care n-au putut face nimic până la venirea pompierilor. Unul dintre TIR-uri e înmatriculat în Suceava.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.03.2020, 09:31

  • Trei camioane românești au ars în Belgia.
  • Incendiul, provocat de un scurtcircuit.

Trei camioane românești s-au făcut scrum într-o parcare din Belgia, sub ochii șoferilor care n-au putut face nimic până la venirea pompierilor. Unul dintre TIR-uri e înmatriculat în Suceava.

Sâmbătă seara în jurul orei 21:00, trei camioane au ars parcarea ECS European Containers din Karveelstraat, Zeebrugge.

Zeci de camioane sunt parcate aici, în principal ale șoferilor străini care fie se odihnesc, fie așteaptă să fie încărcați. Mai ales în weekend este foarte ocupat. Incendiul a pornit în cabina unui camion și s-a extins la alte două camioane parcate chiar lângă el.

Pompierii au controlat rapid incendiul, dar nu au putut împiedica arderea completă a două camioane. O treime din al treilea a fost grav afectată. Nimeni nu a fost rănit. Mulți șoferi au fost nevoiți să privească cu consternare cum camioanele colegilor lor erau mistuite de flăcări.

Pe acelaşi subiect

Șoferii au auzit că șoferul camionului din mijloc gătea o oală cu mâncare în cabina sa, scrie focus-wtv.be. Alți șoferi de camioane vorbeau despre un scurtcircuit. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii au stabilit în cele din urmă că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la capul tractor din mijloc, de la el flăcările extinzându-se la cele două TIR-uri din stânga și din dreapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Camioane românești, făcute scrum în parcare, în Belgia: "Gătea în cabină!" (video)