Antena Meniu Search
x

Galerie foto Camionul groazei din Texas: Şoferul a fost găsit într-un tufiş, dându-se drept victimă. Bilanţul morţilor a ajuns la 53

În urmă cu două zile o descoperire macabră a fost făcută în Texas. Mai multe persoane, despre care se presupune că sunt imigranți, au fost găsite moarte într-un camion abandonat la periferia orașului San Antonio, Şoferul a fost identificat şi el ulterior de poliţişti, stând ascuns într-un tufiş, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 03.07.2022, 13:28

Bărbatul suspectat că s-ar fi aflat la volanul camionului este acuzat de trafic ilegal de migranţi care s-a soldat în final cu moartea acestora.

Homero Zamorano  a fost găsit într-un tufiş, la mică distanţă de locul unde a fost găsit camionul. El le-ar fi spus poliţiştilor că este migrant, cel mai probabil pentru a scăpa. 

53 de persoane, este cel mai recent bilanţ al celor găsiţi decedaţi în camion. Mulţi au murit din cauza insolaţiei şi deshidratării, după ce au stat închisi ore întregi în interiorul camionului, în timp ce afară se înregistrau temperaturi caniculare. Acesta este, potrivit autorităţilor cel mai tragic incident mortal care s-a petrecut în trafic în istoria Statelor Unite. 

Potrivit unui înalt oficial mexican de imigrare, presupusul șofer, Zamorano, care este din Texas, „a încercat să se prefacă drept unul dintre supraviețuitori” când a fost găsit de poliție.

Pe acelaşi subiect

Lumânări şi flori pentru victime

Un al doilea suspect, Christian Martinez, a fost arestat sub acuzația de conspirație. Procurorii spun că anchetatorii l-au găsit după ce au căutat prin telefonul lui Zamorano și au descoperit că cei doi comunicase înainte de a fi descoperit camionul.

Niciuna dintre persoanele din interiorul camionului, care a fost găsit doar după ce un muncitor din apropiere a auzit strigăte de ajutor, nu era conștientă când au sosit salvatorii. Potrivit transmisiilor radio oficiale de la fața locului, doar câţiva dintre cei găsiți în interiorul vehiculului păreau să respire.

Deşi iniţial numărul celor decedaţi a fost de 46, numărul lor a crescut la 53, după ce şi alţi migranţi au murit la spital. La locul tragediei oamenii au făcut altar de flori şi lumânări şi plâng acum dispariţia celor morţi în camionul groazei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Camionul groazei din Texas: Şoferul a fost găsit într-un tufiş, dându-se drept victimă. Bilanţul morţilor a ajuns la 53