Antena Meniu Search
x

Canada legalizează consumul de cannabis nu doar în scop medical ci, pur şi simplu, pentru plăcere

Guvernul consideră că, în acest fel, infracţiunile legate de traficul de droguri vor scădea. De asemenea, se vor crea noi posibilităţi pentru studiul terapiilor bazate pe cannabis. Un colegiu canadian oferă deja cursuri de cultivare şi prelucrare a plantei.

Vezi și

Guvernul consideră că, în acest fel, infracţiunile legate de traficul de droguri vor scădea. De asemenea, se vor crea noi posibilităţi pentru studiul terapiilor bazate pe cannabis. Un colegiu canadian oferă deja cursuri de cultivare şi prelucrare a plantei. Consumul de marijuana va fi totuşi interzis minorilor şi supus unor reglementări şi pentru adulţi. De exemplu, poliţiştii vor putea consuma doar cu cel puţin 28 de zile înainte de a intra în serviciu, adică, practic, doar în concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri externe » Canada legalizează consumul de cannabis nu doar în scop medical ci, pur şi simplu, pentru plăcere