Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa Rita Ora ridică pulsul admiratorilor cu imagini incendiare din Grecia

Artista britanică s-a pozat topless la piscina vilei exclusiviste din Corfu unde îşi petrece vacanţa de vară.

de Redactia Observator

la 19.08.2020, 17:30

Vezi și
  • Rita Ora îşi petrece vacanţa de vară în însorita insulă Corfu.
  • Frumoasa cântăreaţă nu este chiar singură în vacanţă, alături îi sunt iubitul.

Deşi pare că se distrează de minune în insula grecească, Rita Ora a scris într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare că îi lipsesc fanii şi vremurile de dinainte de pandemie.

Rita Ora îşi petrece vacanţa de vară în însorita insulă Corfu, dar îşi ţine fanii la curent cu imagini fierbinţi. Recent, cântăreaţa britanică şi-a încântat cei 16 milioane de admiratori de pe Instagram cu o fotografie în care apare topless, la piscină.

Deşi şi-a acoperit sânii cu braţele, fanii au putut admira corpul tonifiat şi sărutat de soarele Eladei. Rita a renunţat chiar şi la machiaj atunci când a pozat seducător.

Frumoasa cântăreaţă nu este chiar singură în vacanţă. Alături îi sunt iubitul -regizorul greco-francez Romain Gavras - dar şi membrii familiei.

Vila cu vedere de 180 de grade asupra coastelor Albaniei şi Greciei costă aproape 20 de mii de euro pe noapte şi este dotată cu SPA, cinema şi acces la un iaht uriaş. Artista de origine kosovară a venit în Corfu după câteva zile petrecute în Insulele Baleare.

Totuşi restricţiile o prind din urmă. Aşa că, în ciuda escalei în Corfu, Rita va fi obligată să intre în carantină odată ce va reveni pe pământul Regatului Unit al Marii Britanii.

Măsura de carantinare a fost luată de autorităţile de la Londra după ce în Spania s-a înregistrat o creştere semnificativă a cazurilor de COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cântăreaţa Rita Ora ridică pulsul admiratorilor cu imagini incendiare din Grecia