Antena Meniu Search
x

Un cântăreţ a murit într-un tragic accident aviatic. Tânărul trebuia să ajungă la ziua de naştere a iubitei lui

Un cântăreţ de muzică latină pop a murit luni, la vârsta de 28 de ani, într-un accident aviatic cumplit. Tânărul urma să ajungă la petrecerea zilei de naştere a iubitei lui, când avionul în care se afla s-a prăbuşit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.05.2019, 11:12

Gabriel Diniz a murit
Gabriel Diniz a murit într-un accident aviatic - Facebook/ Gabriel Diniz

Un cântăreţ de muzică latină pop a murit luni, la vârsta de 28 de ani, într-un accident aviatic cumplit. Tânărul urma să ajungă la petrecerea zilei de naştere a iubitei lui, când avionul în care se afla s-a prăbuşit.

Starul latin pop Gabriel Diniz a decolat din Sergipe, Brazilia, urmând să fie alături de iubita lui, Karoline Calheiros, pentru a sărbători împreună ziua ei de naştere. Nu a mai ajuns însă, avionul în care se afla s-a prăbuşit luni după amiază.

Alte două persoane şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident.

Cântăreţul era cunoscut la nivel naţional pentru melodia sa “Jenifer”, care a depăşit topurile şi a ajuns la 235 de milioane de vizionări pe Youtube. Gabriel Diniz avea de altfel şi trei albume de studio.

Echipa cântăreţului a confirmat ştirile tragice, declarând: “Cu multă durere anunţăm moartea lui Gabriel Diniz şi a echipajului avionului”.

Robert Firmino, jucător la Liverpool şi prieten foarte apropiat cântăreţului a adus un omagiu în urma tragediei şi a împărtăşit pe pagina sa de Instagram un videoclip alături de Gabriel Diniz, cântând la nunta sa, în 2017.

Soția lui Fermino, Larissa, a transmis de asemenea un mesaj: “Astăzi căutam o fotografie pentru a o posta, dar ulterior am renunţat. Nu mă gândeam că în final aceasta va fi ultima fotografie. El a participat la cea mai fericită zi din viaţa mea, a fost acolo, oferind tot ce e mai bun, toată lumea ştie că era cel mai bun. Ştiţi acea energie care afectează, acea lumină care vine din interior? Sutn puţine cuvintele care pot explica acest lucru”.

Fotbalistul brazilian Lucas Levia a declarat: "Ce tragedie! Dumnezeu să-l aibă în pază. Odihnească-se în pace!”

Gabriel Diniz s-a născut la Campo Grande, în statul Mato Grosso do Sul, pe 18 octombrie 1990. Potrivit Mirror, luni, el luase avionul pentru a ajunge mai repede la Maceio, pentru a-i face o surpriză iubitei sale, Karoline Calheiros, care împlinea 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un cântăreţ a murit într-un tragic accident aviatic. Tânărul trebuia să ajungă la ziua de naştere a iubitei lui