Antena Meniu Search
x

Cântăreţul Jake Flint a murit în somn, la câteva ore după ce s-a căsătorit. "Trebuia să ne uităm la pozele de la nuntă, dar acum caut haine în care să-l îngrop"

Cântăreţul de country Jake Flint a murit la vârsta de 37 de ani, în timpul somnului, la doar câteva ore după nuntă. Cauza decesului nu a fost determinată încă, iar văduva muzicianului a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ cu cei doi dansând, alături de descrierea "Nu înţeleg", potrivit Daily Mail

de Iris Duţescu

la 30.11.2022, 10:23

Jake Flint
Faimosul cântăreţ american de country a murit în somn, la vârsta de 37 de ani - Twitter / New York Post

Muzicianul Jake Flint şi partenera sa, Brenda, s-au căsătorit în seara de sâmbătă, cu câteva ore înainte ca mirele să moară în timpul somnului. Văduva a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care vorbeşte despre situaţia dureroasă. 

"Trebuia să ne uităm împreună la pozele de la nuntă, dar acum trebuie să aleg haine în care să-mi îngrop soțul", a scris ea. "Oamenii nu sunt meniți să simtă atât de multă durere. Inima mea a dispărut și chiar am nevoie ca el să se întoarcă. Nu mai pot suporta. Am nevoie de el aici", a adăugat femeia. 

Muzicianul Mike Hosty, care a cântat la nunta cuplului, a vorbit şi el despre Flint, spunând că "avea o inimă mare".

"A fost un cântăreț şi un compozitor, avea pachetul complet și o personalitate puternică. Avea o inimă mare și s-ar fi dat peste cap pentru a rezolva orice pentru tine”, a declarat Hosty pentru The Oklahoman. "Când un muzician îți cere să cânți la nunta lui, care este una dintre cele mai importante zile... e întotdeauna o onoare", a mai spus el.

Pe acelaşi subiect

Fostul manager a postat un mesaj emoţionant

Fostul manager al lui Flint, Brenda Cline, i-a adus și ea un omagiu artistului, spunând că "l-a iubit ca pe un fiu".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Cu inima frântă și cu durere profundă, trebuie să vă anunț că Jake Flint a murit în mod tragic. Am încercat de mai multe ori astăzi să scriu o postare, dar nu poți vorbi despre ceva ce nu poți procesa. Fotografia de mai jos este de când Jake și cu mine am semnat cu entuziasm contractul nostru de management", a scris ea pe Facebook, alături de o poză cu cei doi.

"L-am iubit ca pe un fiu. Era cel mai amuzant, muncitor și dedicat artist cu care am colaborat vreodată în cariera mea. Eram pe cale de a deschide o afacere împreună, după ce el şi Brenda s-ar fi căsătorit", a mai transmis ea, adăugând că artistul avea "un milion de prieteni" care vor suferi după pierderea tragică. 

Cântăreţul a lansat patru albume pe parcursul carierei sale. El a debutat în 2016 cu "I’m Not OK" şi a fost desemnat artistulul anului la Premiile We Are Tulsa în 2018, potrivit Entertainment Weekly.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cântăreţul Jake Flint a murit în somn, la câteva ore după ce s-a căsătorit. "Trebuia să ne uităm la pozele de la nuntă, dar acum caut haine în care să-l îngrop"