Antena Meniu Search
x

Video Capitala Ucrainei atacată de ruşi, cu toate tipurile de tehnică, din convoiul blocat la marginea oraşului

S-a tras ore bune în continuu în Capitala Kiev. Convoiul lung de peste 60 de kilometri s-ar fi apropiat, dar nu a intrat în oraş. Alte patru oraşe au fost bombardate de ieri până azi. Inclusiv zonele civile. Sonia Simionov ne arată ultimele mişcări ale trupelor ruse. 

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 03.03.2022, 19:51

Vezi și

Ruşii au tras din toate tipurile de tehnică în ultimele ore. Terestru, aerian sau naval. S-a tras cu rachete cu dispersie, cu fragmentare şi chiar cu bombe termobarice. Cel mai bombardat a fost Kievul. De data asta, au fost ţintite aeroportul şi multe zone locuite. Vă arăt câteva imagini. greu de descris în cuvinte.

Multe dintre atacuri au venit, spun surse locale, au fost făcute chiar din convoiul.statornic de lângă Capitală. Practic, militarii despre care se spune că au rămas fără mâncare şi combustibil, după cum transmit Forţele Armate Ucrainene, au tras din tancurile, lansatoarele şi transportoarele.stricate. Potrivit imaginilor din satelit, convoiul lung de 64 de kilometri e nemişcat de trei zile. 

Bombardamente au fost şi în oraşul Cernihiv, de lângă Kiev şi în oraşele port. Herson, Harkov, Mariupol şi Odessa. În Harkov ruşii au bombardat inclusiv şcoli, catedrale şi magazine. Mariupolul este încercuit şi asediat de mai bine de 48 de ore, dar necucerit. Singura cucerire de ieri până azi este.reocuparea oraşului Herson. Oraş pe care ucrainenii reuşiseră să-l câştige ieri înapoi. L-au pierdut azi, din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Capitala Ucrainei atacată de ruşi, cu toate tipurile de tehnică, din convoiul blocat la marginea oraşului