Antena Meniu Search
x

Carmen Iohannis, lăudată de Jill Biden: "Nu voi uita niciodată cum v-aţi deschis braţele pentru refugiaţii ucraineni"

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis a fost lăudată de prima doamnă a Statelor Unite. Carmen Iohannis a fost primită la Casa Albă de către Dr. Jill Biden, care i-a mulțumit pentru modul în care românii au primit refugiații din Ucraina, sosiți în țară după declanșarea invaziei rusești.

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 13:48

- Instagram

Jill Biden a postat pe pagina de Instagram şi două fotografii în care apare alături de Carmen, una de la vizita de zilele trecută a soţilor Iohannis în America şi alta de la vizita lui Jill Biden în România, din urmă cu doi ani. În acea fotografie, cele două prime doamne se află într-o sală de clasă la o şcoală din Bucureşti, aşezate pe scaune şi ţinându-se de mână.

''Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă după ce m-ai primit cu drag în România acum doi ani. Nu voi uita niciodată modul în care tu şi poporul român v-aţi deschis braţele pentru refugiaţii care plecau din Ucraina. A fost, şi încă este, o adevărată sursă de inspiraţie'', a scris Jill Biden joi pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a încheiat, ieri, vizita pe pământ american. Liderul s-a întâlnit, în ultima zi, la Washington, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson. Şeful statului a ţinut să îi transmită acestuia apreciera pentru cooperarea cu ţara noastră în promovarea prosperităţii euroatlantice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Carmen Iohannis, lăudată de Jill Biden: "Nu voi uita niciodată cum v-aţi deschis braţele pentru refugiaţii ucraineni"