Antena Meniu Search
x

Video Cartea Recordurilor 2024. Ce personalităţi apar în noua ediţie

V-aţi întrebat vreodată care este cea mai mare distanţă la care a fost aruncată o maşină de spălat? Sau ce vârstă are cea mai bătrână pisică din lume? Sunteţi curioşi cine are părul cu cea mai mare lungime din lume? Dacă da, atunci să ştiţi că toate aceste informaţii, dar şi multe alte curiozităţi se găsesc în cea mai recentă ediţie a Cărţii Recordurilor.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 18:33

Vezi și

Cel mai scund bărbat din lume este un iranian cu înălţimea de numai 65 centimetri. La polul opus, o turcoaică deţine recordul de cea mai înaltă femeie a planetei, cu doi metri şi 15 centimetri măsuraţi de oficiali. Cea mai lungă barbă îi aparţine unui canadian şi are o lungime de doi metri şi 50 de centimetri.

Cartea premiază şi aptitudini care mai de care mai bizare

Cum ar fi aruncarea unei maşini de spălat de la peste patru metri. Sau cea mai în vârstă femeie care a completat un traseu cu obstacole de tip ninja, o americancă de 70 de ani.

Premiat Cartea Recordurilor: Nu am crezut niciodată că poţi să devii mai puternic pe măsură ce îmbătrâneşti. Am crezut că poate poţi să îţi menţii muşchii la un nivel. Dar poţi să fii mai puternic indiferent de vârstă, asta e important.

Pentru unii, să apară în Cartea Recordurilor a fost un vis pentru care s-au pregătit o viaţă. Cum ar fi femeia care a reuşit să rotească cele mai multe cercuri curpinse de flăcări în jurul corpului.

Premiat Cartea Recordurilor: Nu doar că am bătut recordul, dar apar şi în carte, ceea ce este uluitor şi incredibil. Citeam cartea când eram copil, iar acum apar în ea.

Ediţia 2023 are o secţiune dedicată animalelor

O pisică de mare de 300 de kilograme este cel mai mare peşte de apă dulce prins vreodată. Cea mai bătrână pisică în viaţă are aproape 27 de ani şi locuieşte în Marea Britanie cu stăpâna ei.

Stăpân pisică: Uneori, nu simt că împart locuinţa cu cea mai bătrână pisică, simt că asta e casa ei, iar eu îi invadez spaţiul personal.

Printre oamenii obişnuiţi s-au strecut şi unii faimoşi. Regretata Regină Elisabeta a Doua figurează cu şapte recorduri, printre care cel pentru cea mai lungă domnie. În ultimul an, 30.000 de oameni au cerut omologarea recordurilor, dar numai 2.638 au prins un loc în Carte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Cartea Recordurilor 2024. Ce personalităţi apar în noua ediţie