Antena Meniu Search
x

Casele de pariuri anunta favoritii postului de Papa. Vezi AICI care sunt cotele principalilor candidati

Casele de pariuri au publicat cotele pentru cei care ar putea deveni urmatorul papa. Italianul Angelo Scola este favoritul principal, urmat de ghanezul Peter Turkson si brazilianul Odilo Scherer, au precizat luni casele de pariuri.

Potrivit Mediafax, casele de pariuri din Marea Britanie i-au oferit italianului o cota de 2,25/1 pentru a deveni viitorul Suveran Pontif. Probabilitatea unui papa african s-a diminuat in ochii caselor de pariuri. Cota cardinalului ganez Peter Turkson a ajuns la 3,5/1, in timp ce arhiepiscopul de Sao Paolo Odilo Schrer, ocupa pozitia a treia cu cota 4/1.

Italianul Tarcisio Bertone, cardinalul Camerlengo, insarcinat cu interimatul papei are cota de 6/1 pentru William Hill si 10/1 pentru Paddy Power.

Cardinalul canadian Marc Ouellet are cota de 10/1 la ambele case de pariuri. In ceea ce-i priveste pe americani, Sean O'Malley are 14/1, Raymond Burke 16/1 si Timothy Dolan 20/1.

Casele de pariuri tin pariuri asupra prenumelui pe care il va avea noul ales: numele favorite sunt Leon (cota 1,25/1), Petru (2/1), Grigorie (5/1).

Sursa: Antena 3

Foto: hepta

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Casele de pariuri anunta favoritii postului de Papa. Vezi AICI care sunt cotele principalilor candidati