Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru Cătălin, în Anglia. Maşina în care era a intrat cu 200 km/h pe contrasens

Moarte cumplită pentru Cătălin, un tânăr de 24 de ani din Rovinari, în Anglia. Maşina în care era a intrat cu 200 km/h pe contrasens, în alt autoturism. Familia tânărului cere ajutor pentru a-i putea repatria trupul.

Catalin a murit pe loc, în accidentul din Anglia
Moarte cumplită pentru Cătălin, în Anglia. Maşina în care era a intrat cu 200 km/h pe contrasens - Facebook

Moarte cumplită pentru Cătălin, un tânăr de 24 de ani din Rovinari, în Anglia. Maşina în care era a intrat cu 200 km/h pe contrasens, în alt autoturism. Familia tânărului cere ajutor pentru a-i putea repatria trupul.

Cătălin Manolescu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu, iar după ce a fost dezamăgit de oferta de muncă din România, acesta ar fi decis să plece în străinătate. În Anglia lucra de două luni, la o fabrică de carne. 

Sâmbătă noapte, tânărul de 24 de ani ar fi mers cu un prieten la grătar. Mașina condusă de amicul lui, un tânăr care este tot din Rovinari, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Mama lui Cătălin este în stare de șoc: "Nu pot să cred sufletul nostru că nu mai ești și Dumnezeu ni te-a luat de lângă noi de tânăr, ca o floare înflorită. Zbor lin către îngeri, inima mea dragă! Dumnezeu să-ți lumineze calea, sufletul nostru.", este mesajul postat de aceasta, pe rețeaua de socializare.

Un apropiat al familiei susţine că mașina în care cei doi tineri din Rovinari se aflau ar fi gonit cu peste 200 de km/h: "Din câte am înțeles mergeau cu peste 230km/h, ce șanse să mai aibă! Cătălin a murit pe loc, iar prietenul lui tot din Rovinari, are o hemoragie internă și urmează să fie operat, însă starea sa este critică. El este singurul care a scăpat ceilalți doi care se aflau în mașina în care au intrat frontal au murit pe loc. Mare tragedie."

Accidentul a avut loc pe A358, lângă Ashill, iar Opelul Tigra auriu în care se afla Cătălin a intrat într-un Citroen C3 în care se afla un cuplu de bătrâni, peste 70 de ani. Cei doi au murit pe loc, în vreme ce şoferul maşinii în care era Cătălin, şi el din Rovinari, e în stare critică în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Moarte cumplită pentru Cătălin, în Anglia. Maşina în care era a intrat cu 200 km/h pe contrasens