Antena Meniu Search
x

Vânătoarea de terorişti! Atacatorii au fost ÎNCONJURAŢI de jandarmi!

Un important dispozitiv al forţelor de poliţie franceze a fost mobilizat în localitatea Crepy-en-Valois, situată la aproximativ 60 de kilometri nord de Paris

Un important dispozitiv al forţelor de poliţie franceze a fost mobilizat în localitatea Crepy-en-Valois, situată la aproximativ 60 de kilometri nord de Paris

UPDATE 15:15 Maşina folosită de cei doi suspecţi a fost găsită abandonată. Cei doi fraţi s-au refugiat într-o locuinţă şi sunt încercuiţi de jandarmi, informează Le Figaro.

Două elicoptere Puma pentru transportul trupelor survolează în prezent localitatea Crepy-en-Valois, din departamentul Oise, după ce suspecţii în cazul atentatului de la redcaţia Charlie Hebdo au fost reperaţi la Villers-Cotterêts în cursul dimineţii.

Mai multe autovehicule ale jandarmeriei au fost de asemenea observate pe străzile din localitate.

Potrivit postului France 3 citat de Le Figaro, cei doi suspecţi s-ar fi baricadat într-o casă din Crepy-en-Valois.

Prefectura departamentului Oise a confirmat că o operaţiune de urmărire este în curs în localitate.

UPDATE 13:00 Managerul unei stații de benzină aflată în apropiere de Villers-Cotterêt (Aisne) i-a recunoscut în mod oficial pe cei doi bărbați suspectați de implicare în atac. "Cei doi bărbați purtau glugă şi aveau automatele Kalașnikov expuse precum și lansatoare de rachete ", a confirmat o altă sursă.

Martorii oculari scriu pe Twitter că numeroase forţe ale jandarmeriei se află în apropiere de Vauciennes, unde circulaţia a fost oprită.

Potrivit Le Parisien, doi bărbaţi au fost reperaţi în cursul dimineţii pe RN 2 la Villers-Cotterêts (Aisne). Cei doi suspecţi circulau într-o maşină Renault Clio albă, cu plăcuţe de înmatriculare ascunse. Cei doi bărbaţi purtau cagule şi erau puternic înarmaţi.

Suspecţii se îndreaptă înspre Paris şi corespund semnalmentelor celor doi fraţi căutaţi de poliţie pentru atacul asupra săptămânalului francez.

Citeşte şi Atac Paris: Cine sunt teroriştii suspectați că au COMIS ATENTATUL

Cutremurător! Înainte să ucidă, ATACATORII au STRIGAT PE NUME fiecare victimă

Gafă uriaşă! Atacatorii au fost indentificati după ce unul dintre ei şi-a uitat actul de identitate în maşină

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Vânătoarea de terorişti! Atacatorii au fost ÎNCONJURAŢI de jandarmi!