Antena Meniu Search
x

Caz emoţionant! Au oprit execuţia criminalului fiului lor cu câteva secunde înainte!

O poveste incredibilă face înconjurul lumii! Un iranian, condamnat la moarte pentru că a ucis un tânăr, a fost salvat în ultima secundă chiar de familia celui pe care l-a omorât.

Balal avea ştreangul în jurul gâtului şi se pregătea de ultima suflare. Acesta este momentul în care părinţii copilului ucis în urmă cu şapte ani îşi dau seama că încă o moarte nu le va aduce băiatul înapoi. Mama victimei îl plesneşte peste faţă, după care strigă în faţa mulţimii să fie iertat.

Tatăl îi ridică ştreangul de la gât, viaţa lui Balal fiind cruţată. Gestul mamei este cu atât mai extraordinar cu cât femeia a mai pierdut un fiu, în vârstă de 11 ani, într-un accident de motocicletă, scriu cei de la The Guardian. "Soţia mea l-a visat pe fiul nostru în urmă cu trei zile. În vis el i-a spus că se afla într-un loc mai bun şi să nu caute răzbunare. Soţia s-a liniştit după acest vis şi am decis să ne gândim la iertare până în ziua execuţiei" a povestit bărbatul.

În 2007, Balal l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 18 ani, Abdollah Hosseinzadeh, în timpul unei încăierări în stradă, într-o provincie din nordul Iranului, Mazandaran. Conform tradiţiei, "ochi pentru ochi", familia băiatului imjunghiat trebuie să fie prezentă la execuţia prin spânzurare a lui Balal. Mai mult, apropiaţii victimei sunt cei care împing şi scaunul în care se află condamnatul.

Reacţiile de fericire, dar şi durere au fost surprinse de către fotograful Arash Khamooshi de la agenţia de ştiri, Iranian Students' News Agency.

Deşi a scăpat de moartea, criminalul va trebui să facă închisoare şi să dea familiei o sumă de bani.

Foto: The Guardian

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Caz emoţionant! Au oprit execuţia criminalului fiului lor cu câteva secunde înainte!