Antena Meniu Search
x

Caz incredibil în Republica Moldova! Un copil de numai 12 zile, RĂPIT de doi bărbaţi cu cetăţenie română şi o femeie din Germania (VIDEO)

Doi bărbaţi cu dublă cetăţenie (româno-moldovenească) şi o femeie din Germania au fost reţinuţi, joi, de Poliţia de Frontieră din Republica Moldova, după ce au încercat să scoată din țară ilegal un nou-­născut de numai 12 zile, prin punctul de trecere Leuşeni.

Doi bărbaţi cu dublă cetăţenie (româno-moldovenească) şi o femeie din Germania au fost reţinuţi, joi, de Poliţia de Frontieră din Republica Moldova, după ce au încercat să scoată din țară ilegal un nou-­născut de numai 12 zile, prin punctul de trecere Leuşeni. 

Potrivit polițiștilor, cetăţeanca germană, de origine din Kazahstan, era însoțită de doi bărbați, care aveau dublă cetăţenie (Republica Moldova şi România), cei trei încercând să treacă frontieră având cu ei un copil de numai 12 zile.

Oamenilor legii li s-­a părut suspect faptul că nou­-născutul avea paşaport, eliberat cu cinci zile în urmă şi că era însoţit de o persoană străină.

Cei trei se aflau într-un automobil marca BMW, înregistrat în Germania, şi nu erau rude cu copilul. Unul dintre pasagerii maşinii a prezentat la vamă o procură, eliberată de un notar din Bălţi, potrivit căreia tatăl copilului este de acord ca aceasta să ia copilul nou-­născut la odihnă.

"Suspecta a prezentat o procură, eliberată de un notar din Bălţi, potrivit căreia tatăl copilului este de acord ca aceasta să ia copilul nou-­născut la odihnă, cu începere din data de 10 martie curent. Organele de drept au constatat, în cadrul investigației, că femeia a intrat pe teritoriul Republicii Moldova pe 25 ianuarie, iar tatăl bebelușului are antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru tâlhărie. Acesta mai are încă trei copii”, se arată într­-un comunicat al Poliției de Frontieră, citat de moldpres.md.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă de scoatere ilegală din țară a unui nou­născut.

Potrivit primelor informaţii, copilul provine dintr-o familie săracă din Bălţi, părinţii mai având încă trei copii minori. Mama copilului, în vârstă de 26 de ani, este internată într-un spital din Chişinău, după ce a născut prematur pe 3 februarie. Tatăl, de 28 de ani, a mai fost condamnat pentru tâlhărie.

Până la elucidarea cazului, copilul va fi plasat la Centrul Municipal de Plasament și Reabilitare a Copiilor de vârstă fragedă din Chișinău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Caz incredibil în Republica Moldova! Un copil de numai 12 zile, RĂPIT de doi bărbaţi cu cetăţenie română şi o femeie din Germania (VIDEO)