Antena Meniu Search
x

Caz incredibil! Un tânăr de 23 de ani A UCIS o femeie, i-a lăsat cadavrul la vedere, dar timp de doi ani nimeni nu a descoperit cumplita faptă

O femeie a fost ucisă în locuința ei din Belfast, iar cadavrul ei a fost lăsat la vedere, însă nimeni nu a descoperit crima timp de doi ani.

O femeie a fost ucisă în locuința ei din Belfast, iar cadavrul ei a fost lăsat la vedere, însă nimeni nu a descoperit crima, timp de doi ani, pentru că nu a fost raportată dispariția victimei.

Potrivit Daily Mirror, Marie Conlon, 68 de ani, a fost găsită moartă, vineri, în patul ei din locuința din Larkspur Rise, din vestul Belfastului. După efectuarea autopsiei, legiștii au ajuns la concluzia că femeia era decedată de foarte mult timp.

Marie Conlon ar fi fost văzută ultima dată în ianuarie 2015, iar poliția crede acum că uciderea ei ar fi avut loc în acea perioadă.

"Am lansat o anchetă, iar un tânăr de 23 de ani a fost arestat, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, printre care și crimă. Acesta a fost arestat și se află în custodia poliției", a declarat un oficial din poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Caz incredibil! Un tânăr de 23 de ani A UCIS o femeie, i-a lăsat cadavrul la vedere, dar timp de doi ani nimeni nu a descoperit cumplita faptă