Antena Meniu Search
x

Ce avere are Donald Trump. Suma declarată de omul de afaceri este de două ori mai mare decât se aşteptau specialiştii

Donald Trump, candidatul prezumptiv al Partidului Republican la Casa Albă, a declarat din nou că averea sa depășește 10 miliarde de dolari, o sumă de două ori mai mare decât estimările independente.

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a declarat din nou că averea sa depășește 10 miliarde de dolari, o sumă de două ori mai mare decât estimările independente.

Miliardarul a afirmat că a depus la Comisia Electorală Federală (FEC) declarația sa de avere, un document pe care candidații la alegerile federale trebuie să-l completeze pentru a prezenta companiile în care au funcții sau interese, precum și activele și datoriile lor. Sumele exacte nu se cunosc, ceea ce face imposibil să se estimeze în mod independent averea netă a candidatului.

În iulie anul trecut, Donald Trump a depus o declarație în care a enumerat peste 500 de companii și a raportat venituri de 362 de milioane de dolari în 2014 (exceptând dividendele, dobânzile, chiriile, câștigurile de capital).

El a raportat de data aceasta venituri de 557 de milioane de dolari, fără a confirma că această sumă acoperă perioada 2015. Documentul, care nu este încă disponibil publicului, conține 104 pagini, a spus el.

"Averea netă a lui Donald Trump a crescut de la ultima sa declarație în iulie 2015. Până în prezent, averea netă a domnului Trump depășește 10 miliarde de dolari", a scris echipa sa într-un comunicat.

Potrivit estimărilor Forbes publicate marți, averea lui Donald Trump s-ar ridica la 4,5 miliarde de dolari.

Sursa: Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ce avere are Donald Trump. Suma declarată de omul de afaceri este de două ori mai mare decât se aşteptau specialiştii