Antena Meniu Search
x

Ce super-gadgeturi pregătește Apple pentru 2014

După un 2013 liniștit, fără mari lansări, Tim Cook, CEO Apple, anunță intrarea pe piață a unor noi produse.

În interviurile recente, Cook a lăsat să se înțeleagă că Apple e pregătit pentru lansarea unor noi categorii de produse.

Potrivit thenextweb.com, renumitul analist Apple responsabil cu previziunile pe termen lung, Gene Munster, a încercat să obțină o declarație clară de la CEO-ul companiei.

Echipele noastre lucrează din greu la conceperea unor softuri uimitoare și la alte servicii pe care suntem nerăbdători să le introducem în 2014. Sunem foarte încrezători în viitoarele noastre produse, i-a spus Tim Cook analistului.

Cum era de așteptat, declarațiile ambigue ale directorului Apple au dat startul supozițiilor printre fanii Apple, specialiști sau simpli utilizatori. Cele mai plauzibile dintre ipotezele care se referă la noile produse sunt prezentate de thenextweb.com.

Astfel, în 2014 Apple ar putea să lanseze iWatch, un ceas inteligent, cu design minimalist.

Această supoziție a luat naștere după ce Tim Cook, prezent pe scenă la conferința AllThingsD, a arătat înspre încheietura mâinii și a spus:

Cred că, din punct de vedere comercial, ochelarii computerizați sunt un gadget dificil. Găsesc mult mai interesantă încheietura mâinii.

Printre produsele noi așteptate în 2014, ar putea fi și iPhone-ul supradimensionat sau iPad-ul Pro.

Cea mai îndrăzneață supoziție se referă însă la... televizorul Apple. Greu de crezut, notează autorii articolului, ținând cont că interesul oamenilor s-a mutat de mult de pe marele ecran al televizorului, pe cel al laptop-ului, telefonului și tabletei. Totuși, varianta este luată în calcul de analiștii Apple.

Tim Cook a preluat scaunul de director al Apple imediat după moartea lui Steve Jobs, în august 2011.

Mutarea a fost criticată de unele voci care au susținut că noul șef Apple nu are mintea sclipitoare a lui Jobs și nu va putea crea niciodată „hituri” cum sunt iPhone-ul sau iPad-ul.

Sursa: thenextweb.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Ce super-gadgeturi pregătește Apple pentru 2014