Antena Meniu Search
x

Video Cea mai mare plantaţie de marijuana din Europa, descoperită în Spania. Captură de 100 de milioane de euro a poliţiei

Poliţia spaniolă a confiscat cea mai mare plantaţie de marijuana din Europa. Plantaţia a fost descoperită în apropierea regiunii Ţării Bascilor.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 18:34

Vezi și

Trei persoane au fost arestate deja în urma investigaţiilor. Drogurile rezultate ar fi urmat să ajungă în ţări precum Elveţia sau Italia, spun poliţiştii de la Guardia Civil. Luis Frontera, purtătorul de cuvânt al instituţiei, a declarat pentru AP că pe această plantaţie au fost descoperite 415.000 plante care ar valora în jur de 100 de milioane de euro.

Conform autorităţilor spaniole, plantaţia uriaşă era împărţită în 11 parcele care acopereau o suprafaţă de 67 de hectare. 87.500 de kilograme de muguri ar fi urmat să fie trimise în Elveţia sau Italia, pentru a fi procesate, urmând a reveni în Spania sub formă de cannabidiol - o substanţă interzisă de legislaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cea mai mare plantaţie de marijuana din Europa, descoperită în Spania. Captură de 100 de milioane de euro a poliţiei