Antena Meniu Search
x

Cea mai tânără victimă a războiului: Un băieţel de 6 ani a fost ucis în schimbul de focuri, la Kiev

Un civil a fost ucis în oraşul ucrainean Harkov, după ce tiruri de artilerie au lovit un bloc de apartamente, transmite CNN. De asemenea, conform unui medic de la un spital din Kiev, un băieţel de şase ani a fost ucis şi mai multe persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 07:20

Imagini din Kiev, după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuințe - Imagine ilustrativă
Imagini din Kiev, după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuințe - Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Serviciile de urgenţă ucrainene au anunţat că o clădire rezidenţială de nouă etaje din Harkov a fost lovită de ”artileria inamică”, sâmbătă noptea, ucigând o femeie.

Conform aceleiaşi surse, clădirea a fost afectată şi aproximativ 80 de oameni au fost salvaţi. Cei mai mulţi se adăposteu în subsolul clădirii.

De asemenea, conform unui medic de la spitalul  Okhmatdyt din Kiev, un băieţel de şase ani a fost ucis, iar doi adolescenţi şi doi adulţi au fost răniţi în urma tirurilor de artilerie.

O altă victimă de 7 ani, în Ohtîrka

Pe acelaşi subiect

Guvernatorul orașului Sumî, Dmitri Jivitski, a declarat că cel puțin șase ucraineni - inclusiv o fetiță de șapte ani - au murit în urma unui atac rusesc, vineri, asupra orașului Ohtîrka din nord-estul țării, anunță Sky News.

O grădiniță și un orfelinat s-au numărat printre țintele raportate, ceea ce Rusia a negat.

Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a afirmat că au fost comise "crime de război" și a cerut o anchetă a incidentului de către Curtea Penală Internațională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cea mai tânără victimă a războiului: Un băieţel de 6 ani a fost ucis în schimbul de focuri, la Kiev