Antena Meniu Search
x

Cel mai căutat interlop european a fost PRINS după zece ani de urmăriri

Un boss al mafiei calabreze 'Ndrangheta care era dat în urmărire de 10 ani a fost prins miercuri de poliţia italiană, relatează agenţia DPA. El era persoana cea mai căutată de pe lista Europol.

Un boss al mafiei calabreze 'Ndrangheta care era dat în urmărire de 10 ani a fost prins miercuri de poliţia italiană, relatează agenţia DPA.  El era persoana cea mai căutată de pe lista Europol.

Santo Vottari (44 de ani) a fost condamnat în Italia la 30 de ani de închisoare pentru o serie de infracţiuni, inclusiv omor. El era persoana cea mai căutată de pe lista Europol.

 Anchetatorii cred că Vottari a ordonat un atac de Crăciun în 2006 în care a fost ucisă soţia unui lider mafiot rival.

Acţiunea a atras represalii sângeroase în august 2007, în oraşul german Duisburg, unde şase persoane au fost ucise în faţa unei pizzerii de către asasini plătiţi.

Pe acelaşi subiect

"O nouă şi strălucită operaţiune a forţelor noastre", a scris pe Twitter Roberta Pinotti, ministrul italian al apărării, despre capturarea lui Vottari.

 Fieful mafiei 'Ndrangheta este în Calabria, o regiune din sudul Italiei.

Citeşte şiÎncă o victimă a BALENEI ALBASTRE! Adolescentă de 15 ani, provocată să se SINUCIDĂ: "Azi voi muri. Am făcut tot ce mi-a cerut administratorul!". Fata a transmis LIVE totul!

'Ndrangheta este considerată a fi una dintre cele mai puternice grupări ale crimei organizate din lume şi se află în prima linie a traficului cu cocaină către Europa.

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: DRAMĂ CUMPLITĂ! Băieţel de 4 ani, găsit SPÂNZURAT într-o cabină de probă. Mama copilului: "Se poate întâmpla oricui!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cel mai căutat interlop european a fost PRINS după zece ani de urmăriri