Antena Meniu Search
x

Cel mai mare festival de cumpărături din Orientul Mijlociu a început

Cel mai aşteptat festival de cumpărături din Dubai şi-a deschis porţile! În acest adevărat Paradis al Cumpărăturilor există reduceri de până la 90% la toate produsele. Oamenii se înghesuie să găsească cele mai bune oferte la bilete de vacanţă sau autoturisme. Dubai Shopping Festival ţine o luna de zile

Vezi și

Cel mai aşteptat festival de cumpărături din Dubai şi-a deschis porţile! În acest adevărat Paradis al Cumpărăturilor există reduceri de până la 90% la toate produsele. Oamenii se înghesuie să găsească cele mai bune oferte la bilete de vacanţă sau autoturisme. Dubai Shopping Festival ţine o luna de zile.

Ieri s-au deschis porţile celui mai mare festival de cumpărături din Orientul Mijlociu. Dubai Shopping Festival strânge anual milioane de oameni în căutare de reduceri. Timp de o lună de zile, turiştii se pot bucura de cumpărături lipsite de taxe.

De asemenea, comercianţii oferă reduceri la o gamă larga de produse, inclusiv  bijuterii, maşini, îmbrăcăminte şi produse electronice. Produsele importate, cum ar fi ceasurile sau parfumurile ale unor branduri de renume mondial, pot avea reduceri de pâna la 50%. 

Centrele comerciale din Dubai sunt arhipline în perioada asta, titrează presa locală. Magazinele, dar şi negustorii locali, se luptă să facă profit în perioada reducerilor. Festivalul de Shopping din Dubai nu este renumit doar pentru reducerile sale, ci şi pentru diversele activităţi şi evenimente pe care le organizează guvernul.

Programele inovatoare organizate în fiecare an sunt şi un mod de a atrage mai mulţi turişti. Festivalul poate fi considerat o tehnică de promovare a turismului, o ramură importantă pentru starea economica a emiratului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cel mai mare festival de cumpărături din Orientul Mijlociu a început