Antena Meniu Search
x

Cel puțin 100 de oameni sub dărâmături, o clădire cu cinci etaje s-a prăbușit, în vestul Indiei (video)

Cel puţin 100 de oameni ar fi blocaţi sub dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje care s-a prăbuşit luni într-un oraş din vestul Indiei, a declarat un parlamentar citat de Reuters.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.08.2020, 08:24

India
Căutări febrile sub dărâmături, la Mahad, în India - Twitter
  • 200 de oameni locuiau în clădirea prăbușită.
  • 30 au fost scoși de sub dărâmături.

Nu toţi cei circa 200 de locatari ai clădirii din Mahad, oraş aflat la circa 165 de kilometri la sud de capitala financiară a Indiei, Mumbai, erau acasă când s-a prăbuşit clădirea, seara, a declarat parlamentarul local Bharatshet Maruti Gogawale.

“Cred că circa 100-125 de oameni ar fi fost în clădire la momentul prăbuşirii acesteia”, a spus Gogawale, care s-a aflat la faţa locului.

Clădirea avea 47 de apartamente, potrivit poliţiei din statul Maharashtra din vestul Indiei.

Autorităţile trebuie să stabilască motivul prăbuşirii şi numărul victimelor. Aproximativ 30 de oameni au fost scoşi de sub dărâmături de echipele de salvare şi de către locuitorii din zonă.

Pe acelaşi subiect

Clădirile vechi sau ilegale din India se prăbuşesc deseori, mai ales în timpul proilor torenţiale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2017, peste 1.200 de oameni au murit, în urma prăbuşirii a 1.161 de clădiri, potrivit celor mai recente date oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi cu plăcere la job?
Observator » Stiri externe » Cel puțin 100 de oameni sub dărâmături, o clădire cu cinci etaje s-a prăbușit, în vestul Indiei (video)