Antena Meniu Search
x
LIVE

Cel puţin 12 morţi şi 13 răniţi, după ce o explozie a distrus un imobil din Pakistan. Prima ipoteză a poliţiştilor

Cel puţin 12 persoane au murit şi mai multe au fost rănite, sâmbătă, într-o explozie cauzată de o scurgere de gaz în Karachi, un oraş portuar din sudul Pakistanului, a indicat Poliţia, potrivit AFP.

De Redactia Observator la 18.12.2021, 15:52
- Profimedia

Explozia s-a produs în clădirea care adăposteşte o bancă în cartierul Sher Shah. Imaginile publicate pe reţelele de socializare şi la televiziune arată un imobil de două etaje cu ferestele şi uşile total spulberate şi documente împrăştiate pe o suprafaţă mare. Maşinile şi motocicletele garate în apropiere au fost, de asemenea, avariate.                

12 morţi şi 13 răniţi în urma exploziei din Pakistan

Poliţia regională a spus pentru AFP că o echipă de specialişti este la faţa locului, dar că "o scurgere de gaz pare a fi la originea exploziei". Într-un comunicat, Poliţia a confirmat moartea a 12 persoane, adăugând că alte 13 au fost rănite, relatează news.ro.  

Exploziile provocate de butelii de gaz defecte - folosite la bucătărie şi în maşini - sunt obişnuite în Pakistan. Karachi deţine 60% din producţia economică a Pakistanului, iar oraşul suferă de o infrastrusctură defectuoasă de mult timp, de construcţii ilegale şi servicii municipale dezamăgitoare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cel puţin 12 morţi şi 13 răniţi, după ce o explozie a distrus un imobil din Pakistan. Prima ipoteză a poliţiştilor