Antena Meniu Search
x

Cel puţin 15 copii şi un profesor au murit, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în India

Cel puțin 15 copii și un profesor de școală s-au înecat, după ce o barcă care transporta grupul școlar s-a răsturnat într-un lac din vestul Indiei. Printre victime se numără copii cu vârsta de până la 10 ani.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 17:40

Potrivit autorităților, barca transporta un grup de 27 de copii împreună cu patru profesori care plecaseră la picnic. Aproximativ 11 elevi au fost salvați împreună cu un profesor, după ce incidentul de groază a avut loc pe Lacul Harani, din orașul Vadodara.

Nu au avut nicio şansă

Cu o capacitate de transport de doar 16 persoane, barca era supraaglomerată, iar copiii erau așezați fără veste de salvare, arată primele cercetări. Forța națională de salvare în caz de catastrofe (NDRF) din India desfășoară în prezent o operațiune de căutare pentru a-i găsi pe cei dispăruţi.

„Gândurile mele sunt la familiile îndoliate în această oră de durere. Fie ca răniții să-și revină curând. Administrația locală oferă toată asistența posibilă celor afectați”, scrie prim-ministrul indian Narendra Modi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 15 copii şi un profesor au murit, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în India