Antena Meniu Search
x

Video Cel puțin 17 persoane au fost lovite în plin de un șofer în Szczecin, Polonia. Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Cel puțin 17 persoane, care așteptau într-o stație de tramvai, au fost lovite de un șofer în Szczecin, Polonia.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 18:20

Vezi și

Bărbatul a fugit de la locul accidentului, iar la câteva străzi distanță a provocat un alt accident și și-a continuat fuga. Ulterior, conducătorul auto de 33 de ani a fost arestat.

Dintre cele 17 persoane rănite, trei sunt minori şi doi răniţi sunt în stare critică, a declarat presei prefectul regional Adam Rudawski.

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Incidentul a avut loc puțin după ora 15, în Piața Rodła din Szczecin. Din motive necunoscute, un bărbat care conducea un Ford Focus a intrat cu mașina într-un grup de oameni care așteptau un tramvai, a declarat Paweł Pankau de la poliția din Szczecin. "Există diferite versiuni despre numărul de oameni care au fost răniți. În acest moment, avem informații despre aproximativ 19 persoane care au fost rănite. Nu reușesc să confirm un număr anume din cauza dinamicii situației", a declarat Paweł Pankau, potrivit onet.pl.

Pe acelaşi subiect

Imediat după accident, bărbatul a fugit de la locul accidentului și a provocat un altul, în care a lovit alte trei vehicule. În urma acestor coliziuni, cei care se aflau în autoturisme au fost răniți. Bărbatul a fost reținut, iar cercetările sunt în desfășurare, a declarat Paweł Pankau, purtătorul de cuvânt al sediului Poliției Municipale din Szczecin.

"Aș dori să vă asigur că, spre deosebire de ceea ce se crede deja pe rețelele sociale, nu a fost un act terorist. Șoferul este de naționalitate poloneză și are 33 de ani", a adăugat polițistul.

Polițiștii au spus că împrejurările în care s-a produs incidentul sunt investigate și este prea devreme pentru a vorbi despre cauzele accidentului.

„O tragedie groaznică în Piața Rodła. Gândurile mele sunt la familiile răniților. Pe lângă servicii, la fața locului sunt și psihologi”, a declarat primarul orașului Szczecin, Piotr Krzystek.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cel puțin 17 persoane au fost lovite în plin de un șofer în Szczecin, Polonia. Bărbatul a fugit de la locul accidentului