Antena Meniu Search
x

Foto Cel puţin 3 răniţi, după o explozie puternică în Munchen. Bombă din Al Doilea Război Mondial, detonată lângă gară

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unei explozii puternice. Incidentul a avut loc miercuri, în apropierea unei staţii de tren din oraşul german München, au anunţat autorităţile.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 15:30

Oraşul München din Germania a fost zguduit, miercuri, de o explozie puternică. Potrivit CNN, incidentul s-a petrecut pe un şantier, în apropierea staţiei de tren Donnersbergerbruecke. Mai multe echipaje de intervenţie se află în acest moment la faţa locului, iar până acum au fost confirmaţi trei răniţi.

Explozie în München, Germania. Cel puţin 3 oameni au fost răniţi

"În acest moment nu avem nicio dovadă care să indice pista unei mâini criminale. Potrivit primelor informaţii, trei persoane au fost rănite, iar zona e considerată în continuare periculoasă. Traficul feroviar e blocat pe ruta principală", a declarat Peter Werthmann, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din München. Cercetările continuă pentru a stabili cauza exactă, dar conform unor surse citate de Daily Mail, explozia ar fi fost provocată de o bombă de aproximativ 250 de kilograme, muniţie din Al Doilea Război Mondial. Informaţia a fost confirmată ulterior şi de purtătorul de cuvânt Carolin Schrott"Nu există motive de îngrijorare în afara perimetrului izolat", au precizat oficialii germani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 3 răniţi, după o explozie puternică în Munchen. Bombă din Al Doilea Război Mondial, detonată lângă gară