Antena Meniu Search
x

Update Patru morţi şi 15 răniți în Germania, după ce o mașină a intrat cu viteză mare în pietoni. Şoferul a fost arestat

Patru persoane au murit și alte 15 sunt rănite, într-un incident în orașul german Trier după ce marți după-amiază o mașină a intrat printr-o zonă pietonală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.12.2020, 20:37

Vezi și

UPDATE 20:30 - Poliţia anunţă patru morţi şi 15 răniţi în urma evenimentului tragic din Germania, în care un individ de 51 de ani a spuberat pietonii de pe stradă, la volanul unui SUV. O fetiţă se află printre cei ucişi.

UPDATE 17:00 Bilanţul persoanelor rănite a ajuns la 15, potrivit The Guardian.

Poliţia germană a organizat o scurtă conferinţă de presă, în care a anunţat că şoferul, un cetăţean german de 51 de ani, a fost arestat.

Până la această oră nu se cunosc din ce motive şoferul a intrat în pietoni.

Pietonii au fost răniţi de şoferul unui Range Rover

UPDATE 16:00: Ziarul local Trierischer Volksfreund a citat un martor ocular care spune că spunând că un Range Rover de culoare gri închis circula cu viteză mare și oamenii au fost pur şi simplu aruncați în aer de forţa loviturii.

Autoritățile au cerut publicului să evite zona, pe măsură ce se efectuează investigații asupra incidentului și se stabilește un cordon de securitate.

"Mai multe persoane rănite au fost lovite de o mașină în zona pietonală din Trier. Vă rugăm să evitați zona, poliția este la fața locului împreună cu alte servicii de urgență", a scris pe Twitter poliția din Trier.

Presa germană a raportat că șoferul vehiculului a fost reținut de poliție, dar circumstanțele exacte ale incidentului nu au fost încă stabilite.

Primele rapoarte indică faptul că două persoane au fost ucise și zece persoane rănite, lucru confirmat de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Patru morţi şi 15 răniți în Germania, după ce o mașină a intrat cu viteză mare în pietoni. Şoferul a fost arestat