Antena Meniu Search
x

Video Celebrul avocat Alex Murdaugh a primit două condamnări la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis fiul şi soţia. Bărbatul a încercat să-şi însceneze moartea

Cunoscutul şi influentul avocat Alex Murdaugh, de 54 de ani, a fost găsit vinovat de moartea soţiei şi a fiului său cel mic. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viaţă, anunţă BBC. Judecătorul Clifton Newman a decis ca Alex Murdaugh să fie condamnat la închisoare pe viaţă pentru fiecare dintre crime.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 17:48

Vezi și

"Domnule Murdaugh, aţi fost găsit vinovat de două crime, a soţiei şi a fiului dumneavoastră", a sunat sentinţa dictată de judecătorul Clifton Newman. Este verdictul care a încheiat unul dintre cele mai urmărite procese din Statele Unite. Alex Murdaugh, odată unul dintre cei mai influenţi avocaţi din Carolina de Sud şi cea mai cea mai controversată figură a momentului, a fost găsit vinovat de uciderea soţiei şi a fiului său. Alte trei morţi suspecte şi mai multe infracţiuni financiare îl vizează direct.

Alte două crime înainte să-şi ucidă familia

Decăderea familiei Murdaugh a început în 2018. Femeia în vârstă de 57 de ani a fost găsită de autorităţi pe scările din faţa casei, în stare de inconştienţă. Decesul a fost pus pe seama unui accident, iar Alex Murdaugh promitea atunci rudelor femeii că vor primi 4 milioane de dolari de pe urma asigurării de viaţă. Un an mai târziu, familia de avocaţi a ajuns din nou în centrul atenţiei. Tot după o moarte suspectă. Este vorba despre una dintre prietenele fiului cel mic al familiei, Paul Murdaugh.

Şi moartea tinerei a fost pusă tot pe seama unui accident. Fata de 19 ani era într-o barcă împreună cu Paul şi alţi prieteni. Ulterior, mai multe voci încep să spună că niciunul dintre accidente nu ar fi de fapt o întâmplare, mai ales că membrii familiei Murdaugh erau cunoscuţi pentru temperamentul violent. În acest moment Paul este anchetat de poliţie pentru conducerea bărcii în stare de ebrietate, pentru consum de alcool înainte de vârsta legală şi pentru implicarea în moartea prietenei sale.

Doi ani după accidentul în care Paul a fost implicat, mezinul familiei şi mama acestuia sunt găsiţi morţi chiar de capul familiei, avocatul Alex Murdaugh. La venirea poliţiştilor, milionarul a spus că era plecat de acasă la momentul crimelor. Până în al doisprzecelea ceas, avocatul a pledat nevinovat față de acuzațiile de crimă şi a dat vina pe clienţi nemulţumiţi sau chiar pe prietenii lui Paul, implicaţi în accidentul de barcă. În urma unei anchete ample de un an şi jumătate, avocatul a fost găsit vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Celebrul avocat Alex Murdaugh a primit două condamnări la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis fiul şi soţia. Bărbatul a încercat să-şi însceneze moartea